Theater in de buurt:

 
  

 Archief Producties 


A - D | E - H | I - L | M - P | Q - U | V - Z | 0 - 9

  A-D

cabaret Mike & Thomas - Ajuinen en Look, feat. Mike & Thomas
Ajuinen en Look, feat. Mike & Thomas Thomas van Luyn en Mike Boddé waren ooit, tussen 1928 en 1936, een cabaretduo. Daarna gingen zij hun 's weegs. Zij maakten opgeteld zeven soloprogramma's, ..
toneel Amadeus
Amadeus Door het oog van de Weense hofcomponist Salieri kijken we naar het leven van Wolfgang Amadeus Mozart. Salieri heeft God eeuwige trouw beloofd en verlangt d..
cabaret Lucretia van der Vloot - Alles wat telt
Alles wat telt Tip Top, All Stars, Arean & Van der Vloot, Female Factory, Klotewijven!, She got game, De Vagina Monologen, Big Black & Beautiful... Een greep uit de eve..
familie Beumer en Drost - Als je blaft
Als je blaft voor iedereen vanaf 9 jaar De mens denkt het dier weet alles … Elk jaar presenteert Toneelschap Beumer & Drost een wereldpremière: een verrassen..
cabaret Ingrid Dullens - Als een marokkaan naar je borsten kijkt, wil hij dat je zijn vrouw ontmoet
Als een marokkaan naar je borsten kijkt, wil hij dat je zijn vrouw ontmoet Als een Marokkaan tegen je liegt, wil hij dat je hem doorziet.” Of: “Als een Marokkaan je binnenvraagt, wil hij dat je morgen terugkomt.” Of: “Als een Maro..
muziektheater Altijd Over Liefde
Altijd Over Liefde Tweede solo vanfenomenaal zangeresen hartveroverendepersoonlijkheid. Actrice, cabaretière en bovenalzangeres Lucretia van der Vlootis gewend aan goede krit..
dans A Compás!
A Compás!
De tóp van de flamenco
Onvervalste Spaanse flamenco kunst, dat is wat gitaargrootmeester Paco Peña keer op keer present..
muziek Blessed
Blessed

Concert van Grammy Award winnaar

Hartverwarmende gospels, opzwepende harmonieën, een juichend publiek en staande ovaties. Waar t..
cabaret Plien en Bianca - Biks!
Biks! Hilarisch schuurfeest van twee boerenmeiden gespeeld in korte broek + rubber laarzen In Biks! geven twee plattelandsmeisjes een groot feest en vliegt al..
cabaret André Manuel - BURGER
BURGER In BURGER neemt André Manuel zijn geliefde publiek mee langs de gebruikelijke hoeveelheid maatschappelijke vullis. Over de deplorabele Staat der Nederland ..
familie Cees Brandt - De Brief
De Brief Drie mannen wonen in een huis, vol gepropt met afgedankte spullen. Omdat er geen plek meer is om te wonen, moeten de spullen het huis uit. De drie ontdekke..
cabaret Marijke Boon - GROOTE ZAAGBEK (reprise)
GROOTE ZAAGBEK (reprise) In ‘Groote Zaagbek’ gaat Marijke Boon op pad met spuitbus, schaar en accordeon. Ze danst het kale podium op en maakt het met een paar eenvoudige middelen t..
cabaret Bolder en Plante - Smack
Smack Hou je stevig vast als je in de absurde wereld van Bolder & Plante stapt. Een wereld waarin je van de ene brute scène naar het volgende spektakel wordt ges..
cabaret De Bloeiende Maagden - I.N.R.I.
I.N.R.I. De Bloeiende Maagden hebben gesproken met de Here zelf en hij heeft hen gevraagd de leugens te rectificeren. Zij hebben reeds tien apostelen bereid gevonde..
cabaret Mike Boddé - Het Land
Het Land 'Na de torenhoge donkerblauwe golvenmassa's van de Atlantische oceaan doemt plotseling Manhattan op. New York ligt als een aangespoelde potvis bij de kust...
cabaret Vincent Bijlo - De Ziener
De Ziener Wie de ziener wil zien, moet komen kijken. Hij zal geluid zien, hij zal beelden horen, hij zal kleuren ruiken, hij zal voelen wat de ziener ziet. De ziener..
cabaret Brokstukken - Brokstukken
Brokstukken Arjan Smit (’77), Chris King Perryman (’78) en Korneel Evers (’79) vormen Brokstukken. Zij waren klasgenoten op de acteursopleiding van de Hogeschool vo..
cabaret C3 - C3
C3 Altijd maar alléén op het podium staan begint af en toe een klein beetje te vervelen. En dus besloten vier nederlandse topcabaretiers hun krachten voor één..
cabaret Cabarestafette - Cabarestafette 2005-2006
Cabarestafette 2005-2006 De opstap naar de grote zaal “Vanavond Cabarestafette met onder andere Cabaret Zak & As. Dat bestaat uit Erik van Muiswinkel, Justus van Oel en Erik Eyg..
cabaret Plien en Bianca - Changez!
Changez! Met 'Changez!' wonnen Plien en Bianca in 1996 Camaretten. Met een minimum aan middelen brengen ze een maximum aan amusement en fysiek geweld. Ze laten haar..
familie Beumer en Drost - Caravan
Caravan De levensloop van een caravan wordt gemarkeerd door onverwachte wendingen en merkwaardige ontwikkelingen… De vraag is niet: wat is een caravan? De vraa..
toneel A Clockwork Orange
A Clockwork Orange theater in een wolkbreuk van geweld en levensdrift een opera over de hypocrisie van de beschaving een punkattack op de middelmatigheid In de zomer van..
cabaret Cabarestafette - Cabarestafette 2006-2007
Cabarestafette is een avondvullende voorstelling die langs de schouwburgen toert. De vorm van de avonden is altijd hetzelfde, maar de bezetting is steeds w..
toneel De Vagina Monologen
De Vagina Monologen

seizoen 2001-2002, 2002-2003 en seizoen 2003-2004

cabaret Pieter Derks - Dat zal je nog verbazen
Dat zal je nog verbazen Ver·ba·zen (ov.ww.) 1 in grote verwondering brengen => bevreemden, verwonderen 2 kennis laten maken met het onverwachte, moment doen beleven..
cabaret Onno Innemee - De typetjes DVD tour
De typetjes DVD tour

Op veler verzoek haalt Onno al zijn succesvolle typetjes uit eerdere programma’s nog eenmaal uit de kast. Ontroerende, hilarische, herkenbare, levensech..

cabaret Mike & Thomas - De Mike & Thomas Kerstrevue
De Mike & Thomas Kerstrevue

DE MIKE EN THOMAS KERSTREVUE!
- met gasten -


‘Een virtuele sneeuwstorm van humor, muziek en dans’

Hè hè, eindelijk een gaan Mike..

cabaret Pieter Derks - Jong Belegen
Jong Belegen Pieter Derks is jong. En dat is knap lastig. Want maak dan maar eens geloofwaardig dat je volwassen in het leven staat. Pieter doet zijn best! Maar met wat..
familie De GVR (de grote vriendelijke reus) - De GVR (de grote vriendelijke reus)
De GVR (de grote vriendelijke reus) “Ik heeft honger!” “Alleen omdat ik een reus is, denk jij dat ik een mensenpeuzelende kanibal is! Daar heeft jij wel een beetje gelijk aan. Reuzen is kanib..
cabaret De Bloeiende Maagden - De Bloeiende Maagden gaan vreemd
De Bloeiende Maagden gaan vreemd De kracht van de Bloeiende Maagden ligt in een ongegeneerde zoektocht naar waarheid. Zij nemen de wens naar vrijheid altijd als uitgangspunt. In de the..
muziek Dag Sinterklaas
VOF de Kunst staat erom bekend afgeladen zalen met kinderen te laten zingen en swingen. Ook in de weken voor Sinterklaas. Zal de goede Sint het theater op..
cabaret Kees Torn - Dood en verderf
Dood en verderf In “Dood en verderf” komen enkele bespiegelingen voorbij over verlies, maar niet zonder humor. Het alledaagse krijgt in het licht van de vergankelijkheid v..
cabaret Brokstukken - Doggy Punch
Doggy Punch In den beginne was er niets…Nu zijn er Brokstukken. Arjan Smit, Chris King Perryman en Korneel Evers studeerden af aan de toneelschool in Utrecht. In hun e..
cabaret Lenette van Dongen - Rafels
Rafels De nieuwe voorstelling van Lenette laat een lang gekoesterde wens van haar in vervulling gaan: Een muzikale theatershow. Een avond waarbij de muziek nie..

A - D | E - H | I - L | M - P | Q - U | V - Z | 0 - 9


   = Cabaret
   = Dans
   = Familie
   = Musical
   = Muziek
   = Muziektheater
   = Toneel

 Uw laatst bezochte pagina's

 Archief


2005; siterealisatie Interpulse Automatisering B.V.
_